Уельс Данія / P44kvus8dbfkvm : Дольберг (27, 48), мехле (88), брейтуейт (90+6).

Уельс Данія / P44kvus8dbfkvm : Дольберг (27, 48), мехле (88), брейтуейт (90+6).. Дольберг (27, 48), мехле (88), брейтуейт (90+6). Одразу по перерві данія подвоїла перевагу. Героєм матчу став данський форвард каспер дольберг. Бейл і компанія їдуть додому: Уельс — данія — 0:4.

Crc brakleen 150 18:00 (nascar camping world truck series). Четвертий гол після перегляду var зарахували мартіну брейтуейту, який забив вже у доданий арбітром час. Ворд, родон, девіс, міфем, робертс (вільямс, 41). Данія володіла перевагою і вдало реалізувала свої моменти. Уельс догравав матч в меншості через вилучення вілсона.

9rl9jc9hzvogpm
9rl9jc9hzvogpm from storify.com
Дольберг (27, 48), меле (88), брейтуейт (90). Першу путівку в чвертьфінал розіграють збірні уельсу і данії. Футболісти збірної данії здобули велику перемогу над суперниками з вельсу в матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи. Crc brakleen 150 18:00 (nascar camping world truck series). А через кілька хвилин шанс відзначитися був у лідера уельсу гарета бейла, який завдав відмінний удар у дальній кут, але трохи неточний. Валлійці краще розочали поєдинок, і вже в його дебюті двічі. Ворд, родон, девіс, міфем, робертс (вільямс, 41). Ми вважаємо, що данія в даному матчі здобуде перемогу.

Данія здобула розгромну перемогу © uefa.com.

Футболісти збірної данії здобули велику перемогу над суперниками з вельсу в матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи. Данія здобула розгромну перемогу © uefa.com. Бейл і компанія їдуть додому: Збірна данії не мала особливи проблем у цьому матчі. Наступний гол (3) заб'є жоден. Данці впевнено розібралися з уельсом. Уельс — данія — 0:4. Перемогу данцям принесли дубль каспера дольберга, а також голи йоакима меле і мартіна брейтуейта. Гра між збірними данії та уельсу відбувалася у амстердамі (нідерланди) на йоган кройфф арені. Уорд, б.девіс, мепам, родон, к.робертс (н.уільямс, 41), аллен, моррелл (вілсон, 60), бейл, ремзі, джеймс (брукс, 78), мур (т.робертс. Що вони вміють терпіти та створювати моменти. Дольберг (27, 48), мехле (88), брейтуейт (90+6). Її суперник у наступній стадії чемпіонату визначиться 27 червня в лондоні.

Уорд, б.девіс, мепам, родон, к.робертс (н.уільямс, 41), аллен, моррелл (вілсон, 60), бейл, ремзі, джеймс (брукс, 78), мур (т.робертс. Футболісти збірної данії здобули велику перемогу над суперниками з вельсу в матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи. Збірна данії не мала особливи проблем у цьому матчі. Під час атаки захисник валлійців намагався вибити м'яч зі свого штрафного, але влучив у дольберга, який ударом з близької відстані оформив дубль. Футбольні відео кращих моментів українського та світового футболу.

Zio6hdb Bmqam
Zio6hdb Bmqam from static.standard.co.uk
Її суперник у наступній стадії чемпіонату визначиться 27 червня в лондоні. А через кілька хвилин шанс відзначитися був у лідера уельсу гарета бейла, який завдав відмінний удар у дальній кут, але трохи неточний. Свій джентльменський жест продемонстрували й футболісти уельсу. Що вони вміють терпіти та створювати моменти. Збірна данії здобула ефектну перемогу над збірною уельсу, а форвард північної команди каспер дольберг оформив історичне досягнення. Рахунок, як зіграли команди уельс та данія читайте на football24.ua. Уорд, б.девіс, мепам, родон, к.робертс (н.уільямс, 41), аллен, моррелл (вілсон, 60), бейл, ремзі, джеймс (брукс, 78), мур (т.робертс. Ворд, родон, девіс, міфем, робертс (вільямс, 41).

А через кілька хвилин шанс відзначитися був у лідера уельсу гарета бейла, який завдав відмінний удар у дальній кут, але трохи неточний.

А через кілька хвилин шанс відзначитися був у лідера уельсу гарета бейла, який завдав відмінний удар у дальній кут, але трохи неточний. Данія здобула розгромну перемогу © uefa.com. Свій джентльменський жест продемонстрували й футболісти уельсу. Капітан команди гарет бейл презентував символічну футболку збірної уельсу з 10 номером, ім'ям крістіан та. Гра між збірними данії та уельсу відбувалася у амстердамі (нідерланди) на йоган кройфф арені. Зустріч на стадіоні йохан кройф арена в амстердамі завершилася з рахунком 4:0. Збірна данії здобула ефектну перемогу над збірною уельсу, а форвард північної команди каспер дольберг оформив історичне досягнення. Ворд, родон, девіс, міфем, робертс (вільямс, 41). Crc brakleen 150 18:00 (nascar camping world truck series). Наступний гол (3) заб'є жоден. Одразу по перерві данія подвоїла перевагу. Данці впевнено розібралися з уельсом. Дольберг (27, 48), меле (88), брейтуейт (90).

Уельс — данія — 0:4. Уельс догравав матч в меншості через вилучення вілсона. Данці здобули розгромну перемогу з рахунком 4:0. Наступний гол (3) заб'є жоден. Ми вважаємо, що данія в даному матчі здобуде перемогу.

G Bktaqhdxrhem
G Bktaqhdxrhem from i.guim.co.uk
Ми вважаємо, що данія в даному матчі здобуде перемогу. Під час атаки захисник валлійців намагався вибити м'яч зі свого штрафного, але влучив у дольберга, який ударом з близької відстані оформив дубль. Зустріч на стадіоні йохан кройф арена в амстердамі завершилася з рахунком 4:0. Рахунок, як зіграли команди уельс та данія читайте на football24.ua. Наступний гол (3) заб'є жоден. Дольберг, 27, 48, меле, 88, бретвейт, 90+6. Збірна данії не мала особливи проблем у цьому матчі. Данія володіла перевагою і вдало реалізувала свої моменти.

Героєм матчу став данський форвард каспер дольберг.

Збірна данії здобула ефектну перемогу над збірною уельсу, а форвард північної команди каспер дольберг оформив історичне досягнення. Свій джентльменський жест продемонстрували й футболісти уельсу. У чвертьфіналі данія зіграє з переможцем. Що вони вміють терпіти та створювати моменти. Дольберг, 27, 48, меле, 88, бретвейт, 90+6. Crc brakleen 150 18:00 (nascar camping world truck series). Збірна данії не мала особливи проблем у цьому матчі. Рахунок, як зіграли команди уельс та данія читайте на football24.ua. Перемогу данцям принесли дубль каспера дольберга, а також голи йоакима меле і мартіна брейтуейта. Футбольні відео кращих моментів українського та світового футболу. Гра між збірними данії та уельсу відбувалася у амстердамі (нідерланди) на йоган кройфф арені. Ми вважаємо, що данія в даному матчі здобуде перемогу. Данія неочікуванно перемогла уельс, а каспер дольберг оформив дубль.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama