Bodrum Yangın / Mugla Haber Bodrum Da Korkutan Yangin : Marangozhane bölümünde çıkan yangının nedeni henüz bilinmiyor.

Bodrum Yangın / Mugla Haber Bodrum Da Korkutan Yangin : Marangozhane bölümünde çıkan yangının nedeni henüz bilinmiyor.. Bodrum mumcular bölgesinde ki yangın hala söndürülemedi. Bodrum yangın bodrum'da makilik alanda yangın çıktı.yazlık sitelerin yakınına kadar ulaşan yangın, yaklaşık 4 saat süren çalışmanın ardından kontrol altında alındı. Bodrum'da makilik ve otluk alanda başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Yangına havadan ve karadan müdahale. Muğla'nın bodrum ilçesindeki yangın çıkan marangoz atölyesinde bir erkek cesedi bulundu.

Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi… Son dakika bodrum yangin haberleri ve bodrum yangin haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bodrum yangın haberleri ve son gelişmeleri anbean bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Yangın evlere 5 metre kalan söndürüldü.

Bu Kez De Bodrum Alevler Icinde Yanginlarin Arkasinda Kim Var
Bu Kez De Bodrum Alevler Icinde Yanginlarin Arkasinda Kim Var from www.yurtgazetesi.com.tr
Bodrum'da makilik ve otluk alanda başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın yerleşim alanlarına sıçramadan kontrol altına alındı. Bodrum'da makilik ve otluk alanda çıkan yangın havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın geceyi gündüze çevirdi. Bodrum yangın son dakika haberleri ve en önemli gelişmeleri posta gazetesi resmi sitesinde. Bodrum yangın haber ve haberleri! 01 temmuz 2017 cumartesi 19:23. Bodrum'un bir başka mahallesinde akşam saatlerinde başlayan yangın 15 hektarlık alanı kül etti.

Kızılağaç köyü kısmen boşaltıldı, yalı beldesi trafiğe kapatıldı.

Bodrum cumhuriyet caddesi üzerindeki kilise meydanındaki bir iş yerinde çıkan yangın korkuttu. Yangın nedeniyle duman altına kalan bodrum'da, trafik akışı güvenlik güçleri tarafından kontrollü çok sayıda antik mezar ile tarihi kalıntıların zarar gördüğü yangın bodrum devlet hastanesi ile tarihi. Muğla'nın bodrum ilçesinde yangın rüzgarın da etkisiyle büyüdü. 01 temmuz 2017 cumartesi 19:23. Muğla'nın bodrum ilçesinde öğlen saatlerinde çıkan yangın 8 saatin sonunda kontrol altına alındı. Çok sayıda antik mezar ile tarihi kalıntıların zarar gördüğü yangın bodrum devlet hastanesi ile tarihi bodrum antik tiyatrosuna. Bodrum yangın haber ve haberleri! Bodrum yangın son dakika haberleri ve en önemli gelişmeleri posta gazetesi resmi sitesinde. Bodrum'da makilik ve otluk alanda çıkan yangın havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı. Bodrum yangın haberleri ve son gelişmeleri anbean bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Kızılağaç köyü kısmen boşaltıldı, yalı beldesi trafiğe kapatıldı. Muğla'nın bodrum ve milas ilçesinde orman yangını çıktı. + muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda yangın çıktı.

Muğla'nın bodrum ilçesinde piknik yapanların neden olduğu belirtilen ve yakındaki tarım arazileri ile zeytinliklere de sıçrayan yangın havadan ve kara. Yerleşim yerlerine doğru ilerleyen yangına helikopter havadan müdahale ederken, karadan da i. İtfaiye ekiplerinin 3 saat süren çalışmasının ardından yangın söndürülürken, fabrika kullanılamaz hale geldi. Yalıkavak mahallesi küdür mevkisinde site ile villaların yakınındaki otluk ve makilik. Muğla'nın bodrum ilçesinde yangın rüzgarın da etkisiyle büyüdü.

Bodrum Da Makilik Alanda Yangin Cikti
Bodrum Da Makilik Alanda Yangin Cikti from cdnuploads.aa.com.tr
Muğla'nın bodrum ilçesine bağlı yalıkavak mahallesi küdür mevkisindeki makilik alanda çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın, saat. Bodrum yangın haber ve haberleri! Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangın yağmurun etkisiyle söndü. Bodrum'da makilik ve otluk alanda başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi. 07.08.2019 17:37 | son güncelleme: Muğla'nın bodrum ilçesinde piknik yapanların neden olduğu belirtilen ve yakındaki tarım arazileri ile zeytinliklere de sıçrayan yangın havadan ve kara. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın geceyi gündüze çevirdi. Yangında 3 hektarlık bir alan zarar gördü.

Kızılağaç köyü kısmen boşaltıldı, yalı beldesi trafiğe kapatıldı.

İtfaiye ekiplerinin 3 saat süren çalışmasının ardından yangın söndürülürken, fabrika kullanılamaz hale geldi. Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangın yağmurun etkisiyle söndü. Yerleşim yerlerine doğru ilerleyen yangına helikopter havadan müdahale ederken, karadan da i. 07.08.2019 17:37 | son güncelleme: Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi… Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın geceyi gündüze çevirdi. Bodrum'da torba kavşağı'ndaki kızılağaç ormanlarında çıkan yangın çok şiddetli rüzgar nedeniyle kontrol altına alınamadı. Muğla'nın bodrum ilçesinde, pelet fabrikasının marangozhane bölümünde yangın çıktı. Alevler, yakındaki yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Bağla mahallesi'ndeki makilik alanda çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Bodrum'un mumcular mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesine bağlı yalıkavak mahallesi küdür mevkisindeki makilik alanda çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın, saat.

Otluk ve makilik alanda çıkan yangın için ekipler seferber oldu. Yangın evlere 5 metre kalan söndürüldü. Bodrum'un mumcular mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın geceyi gündüze çevirdi. Bodrum belediye başkanı ahmet aras ise, bu yaz sezonunda bodrum da aynı bölgede ikinci kez yangın çıktığına dikkat çekerek.

Bodrum Da Yangin Guncel Haberleri
Bodrum Da Yangin Guncel Haberleri from i12.haber7.net
Bodrum yangın bodrum'da makilik alanda yangın çıktı.yazlık sitelerin yakınına kadar ulaşan yangın, yaklaşık 4 saat süren çalışmanın ardından kontrol altında alındı. Yangında 3 hektarlık bir alan zarar gördü. İtfaiye ekiplerinin 3 saat süren çalışmasının ardından yangın söndürülürken, fabrika kullanılamaz hale geldi. Bodrum belediye başkanı ahmet aras ise, bu yaz sezonunda bodrum da aynı bölgede ikinci kez yangın çıktığına dikkat çekerek. Bodrum yangın haberleri ve son gelişmeleri anbean bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Bağla mahallesi'ndeki makilik alanda çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Muğla'nın bodrum ilçesine bağlı yalıkavak mahallesi küdür mevkisindeki makilik alanda çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın, saat. Yangın evlere 5 metre kalan söndürüldü.

Yangının yerleşim alanlarına yaklaştığı bildirildi.

Bodrum'da torba kavşağı'ndaki kızılağaç ormanlarında çıkan yangın çok şiddetli rüzgar nedeniyle kontrol altına alınamadı. Yerleşim yerlerine doğru ilerleyen yangına helikopter havadan müdahale ederken, karadan da i. Muğla'nın bodrum ilçesinde yangın rüzgarın da etkisiyle büyüdü. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi… Bodrum yalıkavak mahallesi'nde otluk alanda yangın başladı. Bodrum cumhuriyet caddesi üzerindeki kilise meydanındaki bir iş yerinde çıkan yangın korkuttu. Muğla'nın bodrum ilçesinde, pelet fabrikasının marangozhane bölümünde yangın çıktı. Bodrum'a bağlı gürece mahallesi mandıra tepesi mevkisinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın başladı. Muğla'nın bodrum ilçesinde pelet fabrikasında yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde öğlen saatlerinde çıkan yangın 8 saatin sonunda kontrol altına alındı. Bodrum yangin ile ilgili 1 haber listeleniyor. Yangın evlere 5 metre kalan söndürüldü. Bodrum yangın bodrum'da makilik alanda yangın çıktı.yazlık sitelerin yakınına kadar ulaşan yangın, yaklaşık 4 saat süren çalışmanın ardından kontrol altında alındı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama